Linguine (eller Trenette) är skapades i Ligurien, där de alltid har kopplats till genovesisk pesto. Också utsökt med fiskbaserade såser.
Bred, oval. Bandpasta.
Bredd: 1,55 mm.
Längd: 260 mm.
Koktid: 10 min.
Durumpasta. Bronsvalsad.
Ingredienser:
Fullkornsris (36%)
Gul majs (32,3%)
Vit majs (20%)
Ris (8%)
Potatisstärkelse (3%)
Emulgeringsmedel: mono- diglycerider av fettsyror.
Kan innehålla spår av: soja, lupiner.
400 g – RUMMO
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g | |
---|---|
Energi | 1445 kJ / 341 kcal |
Fett | 2,0 g |
- varav mättade fettsyror | 0,7 g |
Kolhydrater | 73,2 g |
- varav mättade fettsyror | 0,3 g |
Fibrer | 3,1 g |
Protein | 6,0 g |
Salt | 0,003 g |