Sävedalens CK

Vi vill gärna att du ska bli medlem hos oss. Att cykla tillsammans är alltid roligare och mer givande än att dag ut och dag in trampa runt i ensamhet i skogen eller på vägen. Sävedalens CK bildades 2008 av ett gäng entusiaster med ambitionen att organisera gemensam cykling för de, ofta ensamma, cyklister som fanns i närområdet.

Idag är vi över 250 stycker medlemmar som kör LVG och MTB och är en av de snabbast växtande cykelklubbar i Väst, där alla behandlas lika, alla är lika mycket värda. Hos oss förekommer inte "klubb i klubben". Du kanske själv vill prova på hur det är att cykla i grupp? Då är du hjärtligt välkommen att delta i träningarna där vi tränar klungkörning, teknik och styrka i backe, tempocykling och många andra disipliner.

På söndagar kör vi längre turer där den sociala biten kanske är viktigare än träningseffekten som rundan ger. Kaffe, macka och gott sällskap är ofta pricken över i...

Under vinterhalvåret kör vi spinning / trainers som komplement till de mer eller mindre spontana vinterpassen på cykel som ofta blir av på helgerna. Fram på vårkanten är också ambitionen att ha ett träningsläger, så att vi får en bra start på säsongen.

Vi ser framemot att ha dig som medlem. Läs mer HÄR.