Denna sida är under uppbyggnad.

KOM IN TILL OSS OCH PROVKÖR FÖR ATT HITTA RÄTT CYKELFör oss är det viktigt att du har trygghet hela vägen. Vi har servat våra kunder med cyklar och reparationer sedan 1956 och vi kan cyklar. Vi vet vad du behöver men du som kund ska ha chans att testa att det vi säger stämmer med din verklighet. En kort vända på vägen utanför säger inte allt och därför är det viktigt att du kommer när du har god tid på dig för att testcykla olika modeller för att hitta en cykel som just passar dig. Alla cyklar i butiken är klara att testcykla direkt när du kommer. Vi erbjuder även TESTBIKE på MTB och landsväg cyklar som du kan hyra och testa cykeln på riktigt. Köra den på landsvägen, plåga den uppför och nedför berg. Kom in till butiken för att se vilka TESTBIKE cyklar som är tillgängliga eller för att boka upp en. En TESTBIKE kostar 400:-/dygn deposition 5000:- (återfås vid återlämnandet av komplett och hel TESTBIKE. Medtag giltig legitimation.

MONTERAD I CYKELVERKSTADEN OCH 100% KÖRKLAR

Vi har en modern cykelverkstad där vi monterar och går igenom samtliga av våra cyklar som du hittar i vårat sortiment i butiken. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och säker när du cyklar på din nya cykel, därför gör vi även en slutkontroll på hela cykeln i vår cykelverkstad innan vi levererar din nya cykel. Läs mer om cykelservice HÄR.
BIKEFIT & SITTSTÄLLNING ANPASSAD JUST FÖR DIG
Urval av våra nöjda kunder!
INBYTESPROGRAM PÅ BARNCYKLAR FRÅN 12"-20"

Vårt barncykel sortiment består av det bästa vi har hittat på cykel marknaden och därför erbjuder vi våra kunder inbytesprogram JR RECYCLE. Vilket betyder att vi köper tillbaka barncykeln som ditt barn växt ut för att köpa en större cykel. Bra va?