Storlek/Volym: Ø 30 cm – 2 st x 350 g
Typ: Vedugnsbakad pizza med tomat och mozzarella.
Karaktär: Spänstig och luftig inuti, krispig och knaprig på ytan.
Servering: Ugnsbaka – ät som den är eller lägg på dina favortier!
Ingredienser pizzadeg: vetemjöl typ ”00”, vatten, solrosolja, jäst, salt, mältat vetemjöl. Fyllning: tomat, mozzarella (mjölk, mjölksyrabakterier, salt, löpe), salt, oregano. Kan innehålla spår av soja.
| NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g | |
|---|---|
| Energi | 860 kJ / 206 kcal |
| Fett | 5,76 g |
| - varav mättade fettsyror | 2,68 g |
| Kolhydrater | 28,15 g |
| - varav sockerarter | 1,12 g |
| Fibrer | 0,0 g |
| Protein | 9,78 g |
| Salt | 1,42 g |



