Storlek/Volym: Ø 30 cm – 2 st x 350 g
Typ: Vedugnsbakad pizza med tomat och mozzarella.
Karaktär: Spänstig och luftig inuti, krispig och knaprig på ytan.
Servering: Ugnsbaka – ät som den är eller lägg på dina favortier!
Ingredienser pizzadeg: vetemjöl typ ”00”, vatten, solrosolja, jäst, salt, mältat vetemjöl. Fyllning: tomat, mozzarella (mjölk, mjölksyrabakterier, salt, löpe), salt, oregano. Kan innehålla spår av soja.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g | |
---|---|
Energi | 860 kJ / 206 kcal |
Fett | 5,76 g |
- varav mättade fettsyror | 2,68 g |
Kolhydrater | 28,15 g |
- varav sockerarter | 1,12 g |
Fibrer | 0,0 g |
Protein | 9,78 g |
Salt | 1,42 g |